11 Şubat 2009

5 Dakika Mola


Günlük stresin ve yorgunluğun üstesinden gelmek hiç de zor değil. Hani bazen beynindeki düşünceler çalışmana engel olur ve dikkatini toplaman gerektiği anda konsantrasyonunu kaybedersin ya… tüm bunlardan kurtulman için uygulaması basit ve kısa bir önerim var. Eğer şu an bu yazıyı okuyorsan, her gün ayıracağın 3-5 dakikalık bir süreyle hayatını ne kadar değiştirebileceğini fark etme zamanın gelmiş demektir. Aşağıda uygulaman gerekenleri sırasıyla bulacaksın:



- Gün içinde sana en uygun olan bir zaman diliminde kendine 3-5 dakika vakit ayır. Evde, işyerinde, seyahatte, nerede olursan ol, kendine bu zamanı ayırmaya özen göster.

- Bu kısa süre içinde hiç kimsenin seni rahatsız etmesine izin verme. Telefonunu, kapını hatta dış dünyaya yönelik algını kapat.

- Tüm süre boyunca rahat edebileceğin bir pozisyonda otur. İster sandalyede, ister bağdaş kurarak yerde… İstediğin bir otuma şekli seçebilirsin.

- Otururken sırtını dikleştir ve başını yukarıya doğru hafifçe uzat… Sanki omurganı esnetmek ister gibi, bu aradan çeneni de hafifçe aşağıya doğru bükmelisin.

- Yavaş , sakin ve düzenli bir şekilde nefes al. Belki de nefes alırken ve verirken her defasında 4’e kadar sayman sana yardımcı olur.

- Zihnini kapa ve sadece boşluğa bak … Bir süre sonra gözlerini kapat. Hiçbir şey yapma!

- zihninden geçen düşünceleri fark et ama onları ciddiye alma… sadece gözlemle

- aklından geçen her düşünce bir sabun köpüğü içine hapsettiğini ve ılık rüzgarın onları senden uzaklaştırdığını imgele.


Bu çalışmayı beş dakika boyunca yaptıktan sonra, arı kovanına dönmüş zihninin sakinleştiği ve sessizleştiğini fark edeceksin. Artık sakin sakin işine geri dönebilir ve dikkatini toplaman gereken konulara eğilebilirsin.

Sevgiler

Yurdahal

10 Şubat 2009

Gerekli olanları bir araya toplamak


Sevgili Arkadaşlar,


Geçen hafta yoğun programım nedeni ile "Şifacının Yolu" destesinden yeni kart seçememiştim. Bugün fırsat bulur bulmaz kart çektim. İşte yeni kartımızın tercümesi. "Şifacının Yolu" destesi bakalım bu hafta neye odaklanmamızı öğütlüyor...


Taşların üçlüsü

Gerekli olanları bir araya toplamak

Dua: Ben imkânlarımın farkındayım! İhtiyacım olan aletleri, malzemeleri ve bana yardımcı olacak insanları etrafıma topluyorum. Hedefime ulaşmak için çalışacağım yeri arıyorum. İşe yarar bir planım var ve şimdi onu kullanmaya başlıyorum. Kendim için iyi bir şeyler yapmak adına ihtiyacım olan her şey bana geliyor. Her şeyin yapılabileceği ağaç ve balçığı, su ve ateşi, metal ve taşı kullanmam için bana sunan toprak anaya teşekkür ediyorum. Tüm bunların gücü, artık benimle birlikte.

Öğreti: Şu an üzerinde odaklandığın maddesel konu her ne ise, onunla ilgili her şeyi toplamaya başla. Seni destekleyebilecek ve gerekli spritüel gücü olan herkesi gözden geçir. Bu kişiler senin şu an üstlendiğin görevi senden önce çözmüş insanlar olabilirler. Bu kişiler belki de yapıcı gücüne ihtiyaç duyduğun, senin planlarını destekleyecek insanlar olabilir. Sadece dostların ve akrabalarına yönelme! Dışarıya açıl, fakat seni eleştirecek insanlardan, önyargılı kişilerden uzak dur!

Şimdi yeteneklerini test etme zamanı. Planını devreye sokmak için atılması gereken ilk ve acil adımı gözden geçir. Kararsızlıktan uzak dur ve hemen yapman gereken işe giriş. Bilgin çalışmaya başladığında artacaktır. Eğer özel bir eğitime ihtiyaç duyuyorsan, bu eğitim teorik olduğu kadar, pratik de olmalıdır. Böylece hayalini hemen gerçekleştirmeye başlarsın.

İhtiyacın olan her şey senin özünde mevcut. Arzuladığın her şeyi gerçekleştirebilecek güce sahipsin. Fakat gücünü ve yeteneklerini dış dünyaya açmadan önce, kendi içinde yol almasını ve yolun başlangıcını yapılandırmasını sağlamalısın.

Yapabildiklerini şimdi yap! Tüm coşkunu işin içine kat! Zaman içinde yaydığın enerji ihtiyacın olan her şeyi sana çekecektir. Kendine güven ve ilerle! Sen şu an başarının planlama aşamasındasın. Planına sıkı sıkı bağlan ve ihtiyacın olan desteği bul!

Sevgilerimle
Yurdahal

03 Şubat 2009

Şubat '09 Gökyüzü






Şubat'09 Gökyüzü yorumlarını

www.astroistanbul.com 'da okuyabilirsiniz.

Sevgiler
Yurdahal

01 Şubat 2009

Ay Taktikleri Uzman TV


Sevgili Arkadaşlar,


Uzman TV'de Ay Taktiklerine tekrar başladık. Aşağıdaki linki tıklayarak izleyebilirsiniz.




Sevgiler
Yurdahal