12 Mart 2009

Şifacının Yolu / Sanat Senin Gücün ve Kalkanın


Merhaba arkadaşlar, uzun bir aradan sonra biraz vakit buldum ve "Şifacının Yolu" dstesinden yeni bir kart çektim. Sizler için çevirdim.

Sevgiler
Yurdahal


İşte yeni kart:

Sanat Senin Gücün ve Kalkanın


Pipo sekizlisi


Dua:
Büyük Ruh; ben ışıkla doluyum. Ben yaratıcılığın ışığı ile yanıyorum. Senin öğrencin olmak için sunulan yeri mutlulukla kabul ediyorum. Bana gücümle şifa verebilmeyi gösterecek bir öğretmenin koruması altındayım.

Ruhumu senin sözlerinle aydınlatıyorum, bu sayede karışıklıkların üstesinden gelebilecek güce sahip oluyorum. Bugüne kadar yolumu kestiklerine inandığım insanları bağışlayabilecek kadar güçlüyüm. Ben enerji ile dolu ve güçlüyüm. Bedenim, bana gönderdiğin sevincin tadını çıkarıyor. Ey yaratıcı, ben kendimi sana adadım ve bu yüzden senin yeteneklerinle doluyorum. Sen bana hayatımı nasıl sanata çevireceğimi gösteriyorsun.


Ders: Yaratıcı enerjine, içindeki özgüvenle şekil veriyorsun. Hayat tecrübelerin, üzerinde odaklandığın konu her ne ise o alanda, senin bilgi kaynağın oluyor. Üzerinde odaklandığın konu, bedeninin sağlığına ve gücüne ihtiyaç duyacaktır. Bunun için cinselliğine, sanatsal yaratıcılığına, yoga, tai chi ya da meditasyon gibi bir yola gerek duyabilirsin. Hangi yol olursa olsun, her biri seni içine büyüdüğün yeteneklerine yönlendirecek ve onu fark etmeni sağlayacaktır.

Yapmış olduğun işin ödülü her ne ise, onun tadını çıkar. Dünyanın yararı ve iyiliği için çabalamaya devam et. Eğer toprak ananın hazinelerini kullanıyorsan, ona bir şeyler iade etmeyi ihmal etme. Başkalarının enerjilerine maruz kalıyorsan, kendi enerji rezervlerini doldurmayı unutma.

Sadece problemlere odaklanma, çözüm üretmeye gayret et. Büyük Ruhun sana verdiği tüm enerji, şifa vermek içindir. Kelimelerinle, bedeninle ve hayatınla şifa ver. Böyle yaptığın sürece, tanrısal olanın kanalı olacaksın.


Sevgiler


Yurdahal

12.03.2009 19:30 Bostancı

Ay Taktikleri

Gelen birçok mail, "Ay Taktikleri"ni güncellememe vesile oldu. Takip etmek için aşağıdaki linki tıklayabilirsiniz.

http://www.astroistanbul.com/Default.asp?P=0&L=1&K=0&K1=14

Sevgiler
Yurdahal

Teşekkür Ederim


Uzun zamandır ne sitemi, ne de blogumu güncelleyebiliyorum. Tüm zamanımı "Ay Taktikleri" ismiyle çıkacak kitabımı yazmaya ayırıyorum bir süredir. Kitap düşündüğümden daha fazla zaman alıyor, çünkü yazdıkça eklenecek o kadar çok yeni konular çıkıyor ki... Ay'ın beslenmeden tutunda, yoga ve meditasyona kadar birçok alanla olan etkileşimlerini birleştirdiğim bu kitap tamamen tecrübelerimden oluşmakta. Bir yandan da Johannes Vehlow'un astroloji kitablarını çevirmekle uğraşıyorum. Ee o da epey zaman alıyor tabii.

Fakat çok şanslıyım.Kitabı yazarken, arkadaşım Mukadder Altaylı'nın ne kadar destek olduğunu anlatamam. Neredeyse tüm zamanını bana ayırıyor, destek oluyor, yazdıklarımı düzeltiyor... uğraşıyor... uğraşıyor...

Çevirileri yaparken de bir melekler ordusu var benimle birlikte çalışan, emek harcayan... Nazan Düzkan, Günnur Yücekal ve Mukadder Altaylı... Diyorum ya çok şanslıyım. Onlar olmasa, bu kadar işi kotarmak zor olabilirdi... Onlara buradan teşekkür etmek ve bana verdikleri desteği sizlerle paylaşmak istedim.

Bazı güzel gelişmelerde oldu bu arada; bundan sonra yazılarımı Yeni Aktuel dergisinde de okuyabilir, sitemde ve blogumda olan yazılardan farklı astrolojik yorumlarımı dergide bulabilirsiniz. Bunun için ise yine çok sevdiğim arkadaşım Hande Kazanova'ya teşekkür ediyorum.

Bir süre daha sayfalarımı güncelleyemeyebilirim, fakat elimden geldiğince çabuk davranıp, bir an önce yazılarıma başlamak istiyorum. Yazamadığım süre boyunca bir çok okuyucumdan mail aldım, hepsi beni çok mutlu etti. Yazdıklarımın takip edilmesi beni nasıl motive ediyor anlatamam. Her birinize çok teşekkür ederim. İyi ki varsınız...

Yakında görüşmek üzere

Sevgiyle kalın
Yurdahal