24 Ocak 2009

ELEKİBAN

Sevgili Arkadaşlar,

Sevdiğim bir arkadaşımın pazarlamasını yaptığı bir sağlık ürününün tanıtımını yapmak istiyorum. Bu ELEKİBAN adlı bir ağrı gideren ve kas tutulmalarını önleyen, kısa sürede sonuç veren bir ürün olup, artık Türkiye’de satılmaya başlanmıştır.

Japonya Sağlık, Çalışma ve Refah Bakanlığı`nın izniyle 1972`den beri Japonya`da üretilen ve o yıldan beri Japonya’da satılan, ayni zamanda Kanada, Almanya, Avusturya, Hong Kong, Yeni Zelanda, Norveç, Almanya gibi dünyanın daha birçok ülkesinde satılan bir üründür. Japonya Sağlık Bakanlığı onaylı Elekiban’ın, Japonya’daki hastanelerde yapılan klinik çalışmalarda yan etkisinin olmadığı ve uygulandığı hastalarda olumlu neticeler alındığı ispatlanmıştır Kaslarda hissedilen sertlik, zorlanma ve yorgunluk sonucu ortaya çıkar.

Kas sertleştiğinde kan damarlarına basınç yaparak ve kanın düzgün dolaşımını engelleyerek laktik asit birikimine yol açar. Kaslardaki laktik asit; uyuşukluk, ağırlık ve gerginlik hislerine neden olur. ELEKIBAN, manyetizması sayesinde kaslardaki kan dolaşımını düzelterek kaslara esnekliğini yeniden kazandırır.

Kas tutulmaları ve ağrılarından şikâyetçi olan herkesin, masa başı isi olanların, sürücülerin, mimarların, sporcuların, ev hanımlarının kolaylıkla kullanabileceği ELEKIBAN; ortasında küçük bir mıknatısı olan manyetik bir yara bandı gibidir. Bant, ağrı olan veya tutulan bölgeye -omuz, bel, boyun, sırt, ayak- bastırılarak tıpkı yara bandı gibi yapıştırılır ve tutulmanın şiddetine göre bandın 2 ile 5 gün arasında bu bölgede kalması gerekir.

Aşağıda urun hakkında detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz. Çevremde kullanan arkadaşlarım var ve son derece memnun kaldılar. İlgilenirseniz Elekiban ile ilgili daha fazla bilgi için http://www.kastutulmasi.com/ 'a bakabilir ya da 90 212 2243177 ’ye telefon açabilirsiniz

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Teşekkürler!

www.astroistanbul.com