20 Temmuz 2010

Kaselerin Dörtlüsü: Sevgiye Şekil Vermek












Kaselerin Dörtlüsü:  Sevgiye Şekil Vermek

Duası: Sükunet içinde olduğumda, başkalarına sevgimi göstermek için yapmak istediklerimle ilgili harika fikirlere sahip oluyorum. Kendimle huzur ve barış içinde yaşadığımda, Yaradan ruhuma neleri paylaşmam gerektiğini gösteriyor. İmgelediğim hediyeleri, doğuştan gelen yeteneklerim ve elde ettiğim becerilerimin doğrultusunda, bana sunulan zaman içerisinde yapıyorum.

Şimdi başkaları için hissettiğim sevgiye şekil veriyorum.  Şimdi hediyemi bu maddesel dünya üzerinde yaratıyorum ve bu hediyeyle kendi halkıma olan en derin duygularımı ifade ediyorum.

Öğretisi: Ruhun ilişkin için sevgiye şekil vermeni istiyor. Bu, kendi hazırlayacağın ve duygularını yansıtan bir hediye olabilir. Partnerinle ilişkilerini şekillendiren bir anlaşma da olabilir. İlk dokunuş, ilk derin bağlantı ya da verilecek bir söz olabilir. Bu, her ne ise sana biraz daha sorumluluk veren bir şey olmalıdır.

İçsel bir deneyime artık açıklık getiriyorsun. Yani, içsel yaşadığın, hissettiğin bir şeye, dış dünyada şekil veriyorsun. Sevgililer günü kartı, saf sevginin kartıdır. Eğer bu kartı kendi ellerinle yazıp çizersen, o karta sevgin dokunmuş olur. Onunla sevgini ifade edersin. Bu sayede kâse içsel sevgi ile sürekli dolup taşacaktır.  Eğer birisi sana olan sevgisini ifade ederse, bu seni bağımlı kılmayan, ancak mutlu edecek bir hediyedir.  Gerçek varlığın sevgiyi nasıl ifade ederse, alacağı ödül de aynı şekilde olacaktır.  Sen sevgiyle doldukça ve üst benliğinde bu sevgiyi işledikçe, saf ve koşulsuz sevgiye ulaşırsın.

Önce kendini sev – ve ardından sevgini cömertçe hediye et!

Sevgiler 
Yurda Hal

2 yorum:

  1. harikaaaa,çok guzel çok begendim,hepimiz sevgiye ihtayimiz var....... benim için de bir kart çekerseniz sevinirim....;sevgiler

    YanıtlaSil

Teşekkürler!

www.astroistanbul.com