12 Haziran 2010

12 Haziran 2010 İkizler Burcu Yeni Ay sat 14.14

12 Haziran 2010 İkizler Burcu Yeni Ay sat 14.14


Bugün saat 14:14'te İkizler burcunda Yeni Ay gerçekleşecek. Yani yine bir yeni başlangıçlar ve dilekler zamanındayız. Tabii ki bu Yeni Ay'ın öne çıkaracağı konularla alakalı dilekte bulunmak ya da başlangıçlar yapmak daha hızlı yol almamızı sağlayacaktır.

Şimdi bu konuların ne olduğuna bir göz atalım. Öncelikle öğrenme ve öğretme konuları, sınavlarda başarı, kısa yolculuklar, seyahatler, satış, pazarlama, ulaşım araçları, kardeşler, akrabalar, komşular, iletişim, yazma,el ve kol becerileri, zihinsel işleyiş,taşınma... gibi konular.

Peki bu durumda neler dileyebiliriz?

Yeni bir araba, motosiklet,bisiklet,yat, uçak, gemi, cep telefonu, bilgisayar, kısa süreli tatil, bol seyahatli bir iş, satış/pazarlama dalında bir iş, üniversite sınavını kazanma, üniversiteden mezun olma, dargın olduğumuz eş, dost, akrabamızla barışma, zihnimizin daha kıvrak ve güçlü olması, bir kitap yazma, taşınma, hayalinizdeki kiralık ev ya da iş yerini dileme...

Yine tüm yukarıda saydıklarımı almak, satmak, başlatmak için ilk adımı da atabilirsiniz Yeni Ay ile birlikte.

Ayrıca İkizler burcunun sembolünde zihnimizde konuşan bir ikili vardır. Bu ikili sürekli konuşarak içimizde şüphe uyandırır, inanmamızı zorlaştırır. Bu yüzden Ay İkizler burcundayken gerek kendimize, gerekse çevremize güvenmek,inanmak zordur. Böylesi bir Yeni Ay'da yapacağınız olumlamaların peşinde bir ay süresince bu enerji olacaktır.

İkizler burcunun getirdiği bu zorluğun üstesinden gelmek için, dilekte bulunduktan sonra, dileğinizi unutmak en doğru hareket olacaktır.

Ayrıca unutmayın. Bu dönemde zihnimizde susmayan o İkizler biz değiliz, biz onları gözlemleyeniz. İstersek görmezden gelebiliriz.

Şimdi bazı arkadaşlar dileklerimizi toprağa gömelim mi diye sorabilirler. İkizler burcu hava grubudur. Dileğinizi yazın ya da sadece havaya okuyun. yeterli olacaktır.

Sevgiler
Yurda Hal    +

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Teşekkürler!

www.astroistanbul.com