24 Nisan 2010

25 Nisan 2010 saat 21.20 Başak burcunda Ay / Satürn kavuşumu( 19:20-23:20 arası etkili)


25 Nisan 2010 saat 21.20 Başak burcunda Ay / Satürn kavuşumu( 19:20-23:20 arası etkili)

Ayağınıza peşinizden sürüklediğiniz bir taş misali bağlı olan kalıplarınız, korkularınız, toplumsal ya da geleneksel dayatmalar huzurunuzu kaçırabilir. Geleceğe yönelik yenilikçi planlarınızı gerçekleştiremeyeceğiniz korkusuyla karşı karşıya kalabilirsiniz. Özellikle üzerinizde otorite sahibi olan insanlar canınızı sıkabilir. Tüm bu etkiler duygusal anlamda kendinizi köşeye sıkışmış hissettirebilir.

Bu saatlerde canınızı sıkan sizi daraltan konuları gözden geçirmeli, hatta bir kenara not edip liste hazırlamalısınız. Ay/Satürn kavuşumunun etkisi geçtikten sonra, duygusal motivasyonunuzun yüksek olduğu bir zamanda, bu listeye geri dönüp bakmanız yararlı olacaktır. Çünkü bu liste sizin ilerlemenize, hedeflerinize doğru yol almanıza engel şartları içermektedir. Bu listedeki olumsuz şartları bertaraf etmenin yollarını bulmalı sevgi, affetme ve serbest bırakma çalışmaları yapmalısınız. Çalışmalarınız için meditasyon, olumlama, imgeleme yapabilir; dua edebilirsiniz. Eğer tek başına üstesinden gelemeyeceğinizi düşünüyorsanız güvendiğiniz kişilerden profesyonel destek alabilirsiniz.

Satürn Başak burcunda ve Uranüs’ün karşısında olduğu sürece; Ay her Satürn’ün üzerinden geçtiğinde bu çalışmayı yapabilirsiniz.

Sevgiler

Yurdahal /24 Nisan 2010

www.astroistanbul.com

www.astroistanbul.blogspot .com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Teşekkürler!

www.astroistanbul.com