27 Nisan 2010

28 Nisan - 30 Nisan 2010 Ay Akrep'te Dolunay fazında

28 Nisan 2010 saat 01,30 – 30 Nisan 2010 saat 05,37 arası Ay Akrep burcunda Dolunay fazında

Olumlu etkilenen Burçlar: Yengeç, Başak, Akrep, Oğlak, Balık

Olumsuz etkilenen Burçlar: Boğa, Aslan, Kova

Akrep Burcundaki Dolunay 28 Nisan 2010 saat 15,18’de ( 28 Nisan saat 01,30’da 29 Nisan saat 11.00’e kadar etkili)

Bu Ay gerginliği ve sıcaklığı yoğun bir Dolunay yaşayacağız. Çünkü Akrep’teki Ay ile Boğa’daki Güneş’in karşıt açısı (Dolunay karşıt açıdır), Karelerle Aslan’daki Mars’a bağlanmıştır. Ayrıca Merkür gezegeni de Güneş’le kavuşmaktadır. T-Kare oluşturan bu gezegenler, uzun zamandır bastırdığımız, içimize attığımız duyguların ve olayların kızgınlığa dönüşerek patlamasına neden olabilir. Merkür’ün de burada geri harekette ye alması, bu tür duygusal patlamalarda geçmişte yaşanan ve bilinç altında gizlenen konuların birden ortaya çıkmasına sebep olabileceğini, aniden beklenmedik sözler sarf edebilineceğini göstermekte. Ağızdan çıkan her sözün dikkatle tartılması çok önemli, çünkü tamir edilemez yanlış anlaşılmalara ya da kırgınlıklara sebep olma, başınızın dikine gitme potansiyeli çok yüksek.

Akrep burcundaki Dolunay, karamsar yaklaşımlara, gizemli ve öte alem ile alakalı konulara kolayca kaymaya yol açar. Eğer kolay duygusal iniş ve çıkışlar yaşayan biriyseniz, bugünlerde bu tür konulara fazla girmemeniz daha doğru olacaktır.

En doğrusu bu açının gerginliğini iyi anlamda bir tetikleyici olarak kullanmaktır. Ortaya çıkacak bu güçlü enerji sayesinde, eskiden beri biriktirdiğiniz korkularınızla ve sizde rahatsızlık uyandıran yaşanmışlıklarınızı temizleyecek çalışmalar yapabilirsiniz. Hem kendinizi, hem de başkalarını affetme meditasyonu bu Dolunay’da çok faydalı olacaktır.

İşinizde hırs ve ihtirasla üzerinde durmanız gereken bir konu varsa, Dolunay günü bunun için ihtiyacınız olan enerjiyi bulabilirsiniz. İhmal ettiğiniz ve gözünüzde büyüttüğünüz işleri ele alırsanız, ne kadar çabuk sonuca ulaştığınızı görebilirsiniz. Bu Dolunay’ın en önemli etkilerinden biri de azim duygusunun artmasıdır. Azme ihtiyacınız olduğunu düşündüğünüz konuları ele almak faydalı olacaktır.

Cinsel dürtülerin de bu Dolunay’da açığa çıkabileceğini, duyuların daha hassas olacağını söyleyebilirim. Kıskançlıklar da kolaylıkla ortaya çıkabilir.

Aşırı olan her türlü fiziksel aktiviteden kaçınmalısınız, çünkü yaralanma ve kaza yaşama riski çok yüksektir. Hamile olanlar ise özellikle daha dikkatli olmalılar, aşırı stres ve ağır fiziksel aktiviteler zararlı olabilir. Genel anlamda trafikte ve gündelik işlerde çok dikkatli olmak, mecbur olmadıkça her türlü sağlık operasyonundan uzak durmak çok önemlidir.

29 Nisan 2010 saat 18,05 – 20,05 arası Ay üçgen Jüpiter

Dolunay’ın karamsar ve yoğun duyguları geçer geçmez, daha iyimser bir havaya bürünmenize sebep olur. Eğer hata yaptığınızı düşündüğünüz konular varsa, onları tekrar ele alıp tamir etme fırsatı yakalayabilirsiniz.


Sevgilerimle

Yurda Hal 27.04.2010

4 yorum:

  1. Yurda Hal Hanim
    Paylastiginiz bilgiler icin cok tesekkurler. Gercekten etkilerini cok yogun yasiyorum. Uyarilariniz cok iyi oluyor.
    Sevgiyle Kalin
    Umit

    YanıtlaSil
  2. yurda hal hanım
    bu bilgileri bizle paylaştığınız için teşekkür ederim. elinize ve bilgilerinize sağlık olsun.
    sevgiler
    gül

    YanıtlaSil
  3. Ayşegül Fakı30 Nisan 2010 00:40

    YUDAHAL HANIM bizleri bilgilendirdiğiniz için size çok teşekkür ediyorum.Gerçekten çok işe yarıyor.Ayşegül fakı.

    YanıtlaSil
  4. gerçekten oluyor teşekkürler

    YanıtlaSil

Teşekkürler!

www.astroistanbul.com