25 Nisan 2010

Hasat- Şifacının Yolu




Yine "Sifacının Yolu" destesinden yine bir kart seçtim. Umarım okurken keyif alırsınız


Hasat


Sayı ve Anlam: 10, Tezahür

Geleneksel adı: Çarkı felek

Şifacının enerjisi: Bir yaşam döneminin meyvelerini toplamak

Olumlaması: “ Her zaman ne imgelediysem, onlar kelimelerim ve davranışlarımla gerçeğe dönüştüler. Yaratıcı enerji benimle bedenlendi. Yarattığım her şeyin hasadını teşekkür ederek kabul ediyorum”

Kartın anlattıkları: “ Kelimeler ete büründü ve bizde yaşam buldu.” Özünde barındırdığın iyi ve kötü kelimeler maddeye dönüştüler. Ruhsal gözünde canlandırdığın imgeler gerçek oldu, tezahür ettiler. Başlangıçta, özünde muhafaza ettiğin söz vardı ve ardından onu dile getirdin; şimdi kelimelerin oğlu doğdu. Sözün sende ete büründü. Ektiğin her şeyi biçeceksin. Şimdi bunun zamanı geldi. Ben hayatın çemberiyim: senin ektiğin tohumun büyümesini sağlarım. Eğer anlattıklarımı takip ettiysen, sana mutluluk ve başarı getiririm. Ben aynı zamanda Karma’nın yasasıyım. Enerjini değişik yollarla dünyaya yaydın – mesela davranışlarınla ve sözlerinle… Şimdi verdiğin her şey, sana geri geliyor.

Bu hayatın ritmidir. Bu duyguların ritmidir. İnattan inat, mutluluktan ise mutluluk oluşur.

Bir döngü tamamlandı. Hayatının bir açısını dolu dolu ve tam yaşadın. Bir Soytarı olarak yeni bir ülkeye ayak bastın, büyücü olarak kendin ve çevren için yeni imkânlar hazırlamak adına uğraştın. Rahibe olarak kendini sebep olan güç olarak görmeye çalıştın. Kraliçe olarak tüm yetenekleri ve özellikleri ile her biri sen olan insanları sevgi ile gözlemlemeyi öğrendin. Kral olarak potansiyelini yayarlı kılabileceğin alanları buldun. Rahip olarak iç sesini dinledin ve kendin ve dünya arasında nasıl bir bağ oluşturabileceğini anladın. İç dünyasına aşık ve onu dış dünyasında tezahür ettiren biri oldun. Savaş arabası ile neye ulaştığını öğrendin. Ardından içsel gücünü yapılandırdın ve yalnız bir ermiş olup ardından gelenler için yolu aydınlatmaya çalıştın.
İşte bak: Tarot çemberi böyle dönüyor. Şimdi sana tüm bu döngünün hasadını getiriyorum. Şimdi ki görevin ise benim sana getirdiğimi en sade biçimde kabul etmendir. Şimdi olan için sevin, kutlama yap ve ardından yoluna devam et. Kazanmış ya da kaybetmiş olman önemli değil, şimdi sadece kutla. Buraya kadar gelebilmenin şerefine kutla. Varoluşun nehri adına kutla. İyi bir oyun çıkardığınız için kendini ve dostlarını kutla.
Şifacı olarak rüzgâra savurduğun tohumların, gösterdiğin özen ve çaba ile nasıl seni doyuran yemeğe dönüştüğünü artık anlıyorsun. Ruhunda oluşan vizyonlarda, sana sunulan aletlerle günlük hayatında neler yapabileceğini bulmaya çalıştın. Toprağı ve çevreni dinledin, gözlemledin. Kendi potansiyeline sahip çıktın. Kalbinde huzurun ve barışın titreşimlerini taşıdın ve bütünün hayrı için çabaladın. Zorlu anlarda sevgi dolu davranışlarınla daha büyük bir ruhun enerjisini içinde hissettin. Ruhunun vizyon gücü seni zorlukların arasından güçlü bir at gibi taşıdı. Bilgiliğe ulaşırken şifa gücüne de ulaştın.

Şimdi dinlen. Bu şifacının yolu (0’dan 10’a kadar olan kartlar). Buşifa çemberinin yolculuğu.”

Özünüze göz atın: Her çalışmanın ardından kendine bir mola hediye ediyor, dinleniyor musun? Yaptığım işi bittiğinde kabul ediyor muyum yoksa zamanımı kendimi eleştirmekle mi geçiriyorum?

Alıştırma: Kendinize bir kader çarkı oluşturun. Bir çember çizin ve içinde hayatınızın temel alanlarını belirleyin: Sağlık, ilişkiler, iş, ruhsallık, keyif ya da tercihinize göre başka alanlar da olabilir. Bu alanların içine bundan sonraki altı ay içinde sizin çabanızla gerçekleşmesini beklediğiniz konularla ilgili resimleri, yazıları kesip yapıştırın, ya da alın boya kalemini içine siz beklentilerinizi çizin. Dikkat: Sizin çabanızla gerçekleşmesini düşündüğünüz konular olması çok önemli. Bu kader çemberini her gün görebileceğiniz bir yere asın. Çemberdeki resimler siz farkına varmadan alt benliğinize işleyecek ve sizin beklentilerinize kolaylıkla ulaşabileceğiniz olanakları hazırlayacaktır.

Meditasyon: Büyük bir Çarkıfelek çemberinin karşısında oturduğunuzu imgeleyin. Çemberi çevirin ve büyük ikramiye bugün sahip olup olmayacağınıza bakın. Eğer şansınız yaver gitmediyse, neyin size engel olduğu üzerine düşünün.

İmgeleme: şimdiye kadar istediğiniz ve gerçekleşen olumlu ve şanslı olayları sakince imgeleyin. Ardından gerçekleşmesini istediğiniz olumlu ve şanslı olayları düşünün ve onları gerçekleşmiş gibi gözünüzde canlandırın. İmgelerinizde canlı, parlak ve net görüntülere yer verin. Ne kadar dolu ve verimli bir hasat yaptığınızı imgeleyin. Çevrenizdeki insanların size destek verdiğini hayal edin. Verdiğiniz hediyelerin başkalarına nasıl fayda sağladığını imgeleyin. Olasılıklarınızın ne kadar zengin olduğunu gözünüzde canlandırın. Sonra yeteneklerinize bir komut verin: yetenekleriniz isteklerinizi n gerçekleşmesi ve yaradılışın hayrı için ihtiyacınız olan olayları, insanları ve durumları çeken bir güce dönüşsün. İmgelerinizin tadını çıkarın.

Gezegeni: Jüpiter

Beslenme: Kendi bahçenizde ya da balkonunuzda sevginizle yetiştirdiğiniz sebze ya da meyveler varsa, onlardan kendinize bir yemek hazırlayın. Sevgiyle büyüttüğünüz sebzelerin size nasıl enerji verdiğini hissedin.

Renkler: Menekşe rengi eski karmayı siler. Ona aynı zamanda kozmik silgi de denir. İster bu rengi giysinizde taşıyın, ister imgeleyerek meditasyon yapın, menekşe rengi zihnindeki karmaşık düşünceleri ve tuhaf kalıpları temizleyecektir. Bu sayede hücrelerinizde ışık için yer kalacaktır.


Sevgiler

Yurdahal

24.04.2010

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Teşekkürler!

www.astroistanbul.com