27 Nisan 2010

Burç Yorumları 29 Nisan- 12 Mayıs 2010


Gezegen Günlüğü


Yorumları lütfen öncelikle yükselen, sonra da Güneş Burcunuza göre okuyun.

Koç: İkili ilişkiler ve aşk konuları artısı ve eksisi ile bu iki hafta süresince hayatınızda gündemini koruyabilir. Harcama yaparken, içinde bulunduğunuz ekonomik koşulları muhakkak göz önünde bulundurmalısınız. Aşırı harcamaya meyilli olmanız, bütçenizi zorlayacak şartlar yaratabilir. Özellikle 4-8 Mayıs arası aşk, arkadaşlar, bütçe ve çocuklarla ilgili konularda gerginlikler yaşayabilir hatta kendinizi çıkmazda hissedebilirsiniz. Yakın çevrenizden, kardeş ya da akrabalarınızdan finansal destek alabilirsiniz.


Boğa: Genel anlamda kendinizi iyi hissediyorsunuz ve hayatınızdan keyif alıyorsunuz. Ancak iyimser havada olmanız olası gerginliklerden kaçmanıza yardımcı olmayabilir. Eviniz aileniz ve işinizle alakalı konularda zorlanacağınız iki haftalık bir sürece giriyorsunuz. Özellikle 4-8 Mayıs arası bu konular daha da dikkati üzerine çekebilir, sizi biraz bunaltabilir. Para ile ilgili girişimlerden iki hafta süresince uzak durmalı, finansal konularla Mayıs’ın 13’ünden itibaren ilgilenmelisiniz.


İkizler: Yönetici gezegeniniz Merkür’ün geri gitmesi, günlük hayatınızı altüst edebilir, hatta her zaman çok güvenilir olan kıvrak zekânız sizi yarı yolda bırakabilir. Önemli işlerinizi, ilişkilerinizi ilgilendiren önemli kararları Mayıs’ın 13’ünden itibaren ele almanız gerekmekte. Ufak tefek kazalara da açık olduğunuz bir dönemdesiniz. Özellikle 4-8 Mayıs arası gecikmeler, aksaklıklar söz konusu olabileceği gibi, hem yakın çevrenizle hem de yabancılarla ya da öğrenim ile ilgili iletişim problemleri yaşayabilirsiniz.


Yengeç: Sosyal olmak istediğiniz bir dönemdesiniz, ancak siz dostlarınızla daha çok vakit geçirmek isterken, bazı sorunlar yaşayabilirsiniz. Arkadaşlar ortaya çıkabilecek yanlış anlaşılmalar söz konusu olabilir. Eğer işinizin gelirini artırmak ya da işinizle alakalı destek almak istiyorsanız, bu iki haftayı atlatmadan bir girişimde bulunmamalısınız. Bütçenizi kontrol altında tutmalı ani harcamaların sizi sarsmamasına dikkat etmelisiniz. Özellikle4-8 Mayıs arası hayatınızdaki erkek figürleri ile yatırım konuları ile alakalı sürtüşmeler yaşayabilirsiniz.


Aslan: Fiziksel gücünüzün üst düzeyde olduğu bir dönemdesiniz. Ancak çabuk gerilebilen, sinirlerine gerektiğince hakim olmayan bir süreçte olmanız bu iki hafta süresince hem telaşlı, hem de kavgaya meyilli olmanıza sebep olabilir. Ayrıca kazalara yada ani ateşli hastalıklara açık olabilirsiniz.4-8 Mayıs arası iş, kariyer ve ikili ilişkilerinizde dikkatli olmalı, şartları zorlarken iyi giden düzeninizi bozmamaya özen göstermelisiniz.


Başak: Yönetici gezegeniniz geri harekette, bu yüzden özellikle yeni tanıştığınız insanlar tarafından yanlış anlaşılma riski taşıyorsunuz. Eğer öğrenim görüyorsanız, parlak ve keskin zekânıza bu aralar çok fazla güvenmemeli, çalışmalarınızı tekrar tekrar gözden geçirmelisiniz. Yabancılar, yurt dışı, uzak seyahatler ile ilgili konularda aksilikler yaşayabilirsiniz. Bu etkiyi özellikle 4-8 Mayıs arası daha yoğun hissedebilirsiniz. Aşk hayatınızda şimdilik olayları gidişatına bırakmanız ve tarafsızca gözlemlemeniz iyi olacaktır.


Terazi: İkili ilişkiler ve aşk konusunda takındığınız iyimser tavır karşınıza yeni fırsatlar çıkarabilir. Ancak arkadaşlıklar ile ilgili konularda bazı aksilikler, hatta gerginlikler yaşamaya hazır olmalısınız. Özellikle arkadaş çevrenizle borç/alacak konularında son derece tekinli olmalısınız. Eğer geçmişte bu tür problemler yaşadıysanız, şimdi kapanmamış konular tekrar gündeme gelebilir. İşinizle ilgili parasal beklentilerinizi bu iki hafta süresince askıya almalı, özellikle 4-8 Mayıs arası dost ve arkadaşlarınızla olan ilişkilerinizde soğukkanlılığınızı muhafaza etmelisiniz.


Akrep: İkili ilişkilerinizde, partnerinizin iyimser tavrı sizi motive ediyor. Yine de işinize ve kariyerinize odaklı, hayattan bu aralar yüksek beklentiler içinde olmanız bazı sürtüşmeleri gündeme getirebilir. Gerek özel, gerekse iş ile ilgili partnerinizle iletişimsel problemler yaşayabilir, birbirinizi yanlış anlayabilirsiniz. 4-8 Mayıs arası ilişki, kariyer ve ev/aile hattında duygusal olarak gerilme riskiniz yüksek.


Yay: Aşk, evlilik ve ortaklık konularında kendinizi huzurlu ve keyifli hissediyorsunuz. Ancak işinizdeki kariyer beklentileri ve yoğun çalışma temposu sağlığınızı zorlayabilir. Eğer evliyseniz, eşinizin akrabaları ile ilgili beklenmedik sıkıntıların ortaya çıkmasına hazırlıklı olmalısınız. Aynı sıkıntılar, yüksek öğrenim ve günlük hayatın temposunda da ortaya çıkabilir. 4-8 Mayıs arası bu tür zorluklar daha da belirgin hale gelebilir.


Oğlak: Aşk hayatınızda bir yandan keyifli günler yaşarken, bir yandan da yanlış anlaşılmalar gündeme gelecektir. Eğer çocuğunuz varsa, onunla da aynı sorunları yaşayabilirsiniz. Bu dönemde yatırımlarınızı riske atmaya yatkınsınız. Bu iki hafta süresince, özellikle 4-8 Mayıs arası kesinlikle risk almamaya özen göstermelisiniz. Borç, kredi ya da kredi kartı gibi konularda, başkaları ile ortaklaşa kullandığınız paralarda risk almak zarar verebilir.


Kova: İlişkilerinizde partnerinizin bir süredir aktif ve yaklaşımcı havada olması, tutkularını size açıkça belli etmesi size keyif veriyor. Fakat bu dönemde karşı tarafın bu yaklaşımı sizi gerebilir hatta agresif bir hal alabilirsiniz. Evinizde olmaktan keyif alıyor, belki de ev ile ilgili bazı değişiklikler yapmak istiyorsunuz. Bu tür değişiklikler için içinde bulunduğumuz iki haftalık sürecin geçmesini beklemek daha mantıklı olacaktır. 4-8 Mayıs arası ev, aile ve ikili ilişkiler hattında gerginliklere hazırlıklı olmalısınız.


Balık: İçinde bulunduğumuz iki hafta süresinde yakın çevrenizle ilişkilerinizi artırmanın yollarını bulmaya çalışacak, bu anlamda farklı projelere ve çevrelere girmek isteyeceksiniz. Ancak yanlış atma riskinin yoğun olduğu bir dönemdesiniz. 14 Mayıs’ı beklemek sizin için daha yararlı olacaktır. Günlük temponuzu aşır artırmaktan kaçınmalısınız, aksi takdirde sağlığınızı riske atabilirsiniz. Özellikle 4-8 Mayıs arası sizi yoracak işlerden uzak durmalı, dinlenmeye özen göstermelisiniz.

Sevgiler

Yurda Hal


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Teşekkürler!

www.astroistanbul.com