11 Mayıs 2010

13-26 Mayıs Burç Yorumları



Gezegen Günlüğü


Lütfen hem Yükselen, hem de Güneş burcunuza göre okuyun.


Koç: İkili ilişkiler her ne kadar kafanızı meşgul etse de, ağırlıklı olarak sorumluluklarınıza odaklı olacaksınız . Belki de bir süre ihmal ettiğiniz işlerle ilgilenmeniz gerekecek. Gündelik hayatın işleri sizi fazlasıyla meşgul ederken, disiplinli davranmanızın ne kadar önemli olduğunu kavrayacaksınız. Sağlığınıza daha fazla özen göstermeli ve uyku düzeninizi ihmal etmemelisiniz. Genelde aceleci olan tavrınızı bir kenara bırakıp detay gerektiren işlerle uğraşmaktan, hayatınızın dağılan alanlarını toplamaktan keyif bile alabilirsiniz.


Boğa: Dikkatinizi daha çok özel hayatınıza yönlendirmeye meyillisiniz. Aile içerisindeki konumuzun daha bir bilincinde olacağınız bir dönemdesiniz ve aile içindeki rolünüzü de hakkıyla üstlenmeye hazırsınız. Her ne kadar işinizle ve kariyerinizle alakalı hareketlenmeler söz konusu olsa da, kendini ev yaşantınızla ilgilenme arzunuz ağır basacaktır. Ayın 23’ünden itibaren bir süre arkadaşlıklar ve sosyal çevrenizin cazibesi ile görevlerinizin bilincinde olmak arasında gidip geleceksiniz.


İkizler: Dikkatiniz dış dünyaya olduğu kadar kendi iç dünyanıza da odaklı olacak. Bu sıralar çevrenizle birlikte olmak ve arkadaşlarınızla bir şeyler paylaşmaya daha yatkınsınız. Bu belirtileri özellikle 23 Mayıs’ta itibaren daha da yoğun yaşamaya başlayabilirsiniz. Yine 23 Mayıs’tan itibaren bir süre işinizdeki olumlu ve sürpriz gelişmeler ile ev ve ailenin ağır basan sorumlulukları arasında kalabilirsiniz. Karşınıza çıkan sorumluluklar ise ihmale gelmeyen konular olacaktır.


Yengeç: Kariyeriniz ve kariyerinize bağlı kazançlarınız ile ilgili beklentileriniz olabilir, ancak istediğinizi elde etmek için biraz daha sabretmelisiniz. 21 Mayıs’tan itibaren kendinize olan güveniniz artacak ve yaklaşık üç hafta süreyle iyimser bir havada olacaksınız. Bu iyimser havanız ilişkilerinize de olumlu yansıyacak, hatta bazı problemlerinizi ortadan kaldırma fırsatı sunacaktır. Yakın çevreniz, kardeşleriniz ya da akrabalarınız ile ilgili sorumluluklar üstlenmeniz gerekebilir.


Aslan: Bir süredir sahip olduğunuz enerjinizi hala muhafaza ediyorsunuz. Enerjik tavrınız ilişkileriniz üzerine de olumlu ve aynı zamanda dominant bir etkiye sahip olmanızı sağlıyor. Kariyer ve işinizle alakalı olumlu gelişmeler yaşayabilir, hatta daha fazla ön plana çıkabilirsiniz. Ancak 23 Mayıs’tan itibaren finansal konulara da el atmalı bütçe ve borç meselelerinizi çözmek için karşınıza çıkabilecek fırsatları iyi değerlendirmelisiniz.


Başak: Yakın çevrenizle olan ilişkilerinizdeki gelişmeleri zaman zaman anlamlandırmaya çalışırken zorluk yaşayabilirsiniz. Özellikle çevrenizin ani çıkışları sizi şaşırtabilir. İş hayatınızda olumlu etkiler söz konusu beklentilerinizin gerçekleşmesi 23 Mayıs’tan itibaren aslında çok olasılık dâhilinde görünüyor. İkili ilişkilerinizde ihmal ettiğiniz konular yine gündemde, ancak 23 Mayıs’tan itibaren partnerinizin olumlu yaklaşımları sayesinde sorunlarınız çözecek fırsatlar yakalayabilirsiniz.


Terazi: Borç alacak meseleleri, başkalarının paraları ile alakalı konular bu dönemde gündeme gelebilir. 21 Mayıs’tan sonra üç hafta süresince iş ve kariyer alanında olumlu gelişmelere hazırlıklı olmalısınız. 23 Mayıs’tan itibaren özellikle ilgilenmek istemeyip görmezden geldiğiniz problemlerinizi çözümleyebilecek fırsatlar yakalayabilirsiniz. Yaz sonuna doğru ilişkilerinizle ilgili önemli kararlar almaya başlayacağınız bir döneme gireceksiniz.


Akrep: İkili ilişkiler ve ortaklıklar sizin için önemli olacak. Bir ilişkiniz varsa, dikkatinizin tamamen partnerinize odaklı olacağını söylemeliyim. Belki de bu dönem içinde partnerinizin çevresinden yeni kişilerle de tanışabilirsiniz. Aynı zamanda iş disiplininiz ve kariyerinize yönelik yatırımlarınız da çok güçlü. Dost ve arkadaş çevrenizle ilgili bir takım problemlerin gündeme gelmesi, hatta bazı dostlukların bitip yerini yeni, başka dostluklara bırakması muhtemeldir.


Yay: Bir süredir ikili ilişkilerinizde olumlu bir atmosfer var ve u etki 21 Mayıs’a kadar sürecek. Aynı zamanda gündelik hayatınız üzerine yoğunlaşmış durumdasınız, çalışmak ve işinizde kendinizi geliştirmek isteyebilirsiniz. 21 Mayıs’tan itibaren birikmiş paranızı kullanmaya meyilli olabilirsiniz, dikkatli olmalısınız, çünkü harcamalarınızda abartılı davranabilirsiniz. Kariyerinizle ilgili ihmal ettiğiniz konuları tekrar gözden geçirmeli, yakın çevrenizin size sunacağı yardımları kabul etmelisiniz.


Oğlak: Bu aralar aşk hayatınızda hareketlilik söz konusu. Eğer çocuğunuz varsa, çocuğunuzla daha fazla vakit geçireceğinizi ve onunla daha fazla ilgilenmeniz gerekeceğini söyleyebilirim. 21 Nisan’dan itibaren ikili ilişkiler, evlilik ve ortaklık gibi konularda, partnerin ılımlı tavrı sizinde keyfinizi yerine getirecektir. Yakın çevre, kardeşler ya da akrabalardan kariyeriniz ve finansal konularla alakalı destek alabilirsiniz. Özellikle 23 Mayıs’tan sonra bu tür bir desteğe hayır demeyeceksiniz.


Kova: Evinizden keyif alacağınız, ailenize önem vereceğiniz bir dönemdesiniz. Belki de evinizle ilgili bazı değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. 21 Mayıs’tan itibaren günlük işlerinizi daha bir keyifle yerine getirecek, hatta birçok işinizi pürüzsüzce ve çabucak halledebileceksiniz. 23 Mayıs’tan itibaren ise kolektif çalışmaya daha yatkın olacak, arkadaşlarınızla birlikte yol almak isteyeceksiniz. Beklenmedik kazanç fırsatları ile karşılaşabilir, hatta partnerinize destek bile olabilirsiniz.


Balık: İletişim, kendini ifade etmek, yazmak sizin için bu aralar önemli olacak. Bilginizi aktarmaktan keyif alacağınız gibi, öğrenmeye de açık olma olasılığınız yüksek. 21 Mayıs’ta itibaren aşk ve çocuklar temasını kapsayan hayat alanınızda olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Ayrıca yeni bir ilişkiye başlamanız da mümkün. 23 Mayıs’tan itibaren ise sizin iyimser havanız ve çarpıcı fikirleriniz partnerinizin ya da iş ortağınızın sıkıntılı dönemlerini kolaylıkla atlatmasına yardımcı olacaktır. Motivasyonunuz çevrenizi de olumlu etkiliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Teşekkürler!

www.astroistanbul.com