15 Mayıs 2010

Geçmiş – An –Gelecek / Haritanızda Ay Düğümleri




Geçmiş – An –Gelecek / Haritanızda Ay Düğümleri

Doğduğumuz anda aslında bu hayatta nasıl yol almamız gerektiğini gösteren bir kılavuzla beraber dünyaya geliriz. Astroloji haritamız bizim yol haritamızdır, hatta bir yol haritasından da ötedir. Hangi yöne, hangi hızla gitmemiz gerektiğini gösterirken, neleri yolda bırakıp, neleri hayat dağarcığımıza dâhil etmemiz gerektiğini de bize anlatır. Bu kılavuzu kullanmayı bilmediğimizde, deneye yanıla yol bulmaya çalışır, gereksiz olan birçok yükü yanımızda taşır, ihtiyacımız olan bilgi ve deneyimleri toplamakta zorlanırız.

Bu kılavuzun, yani astroloji haritamızın en önemli göstergelerinden ikisi ise Güney ve Kuzey Ay Düğümleridir. Ay düğümleri sayesinde geçmişten (karmik ya da genetik) getirdiğimiz yük ve becerileri, Kuzey Ay Düğümü sayesinde ise yolculuğumuzun sonunda hangi deneyim ve tecrübeleri elde ederek bu dünyadaki görevimizi sonlandıracağımızı tanırız.

Ay düğümlerinin bize neler anlattığını anladığımızda, yol haritamızda yolculuğa nerede ve hangi donanımlarla başladığımızı bilir, yine haritamızda nasıl hedefimize odaklı ilerleyebileceğimizi öğreniriz.

Ay Düğümleri Ruhsal anlamda büyümemiz için gerekli olan yolu bize tarif eder. Eğer Ay düğümlerimizi anlayabilirsek, hayatımızı daha doyumlu ve mutlu yaşamayı başarmamız çok daha kolay olacaktır.

Sevgili arkadaşım astroloji uzmanı Nazan Düzkan 23 Mayıs 2010 Pazar günü saat 13:00’te bize Ay düğümlerini detaylı bir şekilde bizlere anlatacak. Ayrıca her birimizin haritasındaki Ay düğümlerine değinip, içinde bulunduğu burç ve evlere göre yorumlayacaktır.

Haritanızdaki Ay Düğümlerinizi anladığınızda hayatınızı nasıl deneyimleyeceğinizin bilgisine de kavuşmuş olacaksınız.

Semineri Sunan: Astroloji Uzmanı Nazan Düzkan
Seminer tarihi ve saati: 23,05,2010 saat 13.00-16.00 arası
Seminerin verildiği Yer: Astro İstanbul – Etiler
Seminer ücreti: 50,-- TL
Seminer için gerekli bilgiler: Doğum tarihi, saati ve yeri ( bu bilgiler önemlidir, aksi takdirde haritanızdaki Ay düğümlerinin yorumlanabilmesi mümkün değildir)
Yerimiz sınırlı olduğundan yurdahal@gmail.com adresinden e-posta ile kayıt yapmanızı rica ediyorum.

Sevgilerimle
Yurda Hal

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Teşekkürler!

www.astroistanbul.com