13 Mayıs 2010

14,05,2010 saat 04:04 Boğa burcunda Yeniay

14,05,2010 saat 04:04 Boğa burcunda Yeniay

Yeniay'ın dilekte bulunmak için ne kadar uygun olduğunu, nelere dikkat edilmesi gerektiğini seminerlerimde detaylıca anlatıyorum. Şimdi ise Yeniay'dan hemen önce nasıl bir çalışma yapabileceğimize örnek vermek istiyorum.

Bu Yeniay'dan önce ( zamanını siz belirleyin- 1 saat ya da 30 dakika kadar önce olabilir) bir meditasyon çalışması yapabilir ya da dua edebilirsiniz. Meditasyon ve dualarınızın içinde geçtiğimiz ayın getirdikleri için teşekkür etmeyi ve gelecek Yeniay'ın getireceklerini de şimdiden şükranla kabul ettiğinizi belirtin (sözlü ya da zihinsel).

Ardından Yeniay saatinde dileğinizi ya da olumlamanızı yapın. Sonra tekrar kısa bir meditasyon yapabilirsiniz.

Dilekte bulunmadan evvel, gerçekten ihtiyacınız olan şeyleri dilemeniz gerektiğini unutmayın. Size lazım olmayacak, hayatınıza bir anlam ya da kolaylık katmayacak dileklerde bulunmayın. İlişkileriniz ile ilgili dilekte bulunacaksanız, başkaları adına karar verme hakkınız olmadığını unutmayın, bir ilişkiden beklediklerinizi dilemek daha doğrudur.

Allah bizim istediğimiz her şeyi verme gücüne sahiptir fakat astrolojik olarak doğum haritamıza uygun olmayan istekler gerçekleşseler bile, bizim işimize yaramayabilir, hatta bu yüzden çabucak elimizden çıkabilir. Dilekte bulunurken kalbinizi dinleyin, Yeniay'dan önceki meditasyon ya da dua süresi, gerçek isteğinizin ne olduğunu anlamanıza yardımcı olacaktır.

Boğa burcuna uygun dilekleri aşağıdaki linkten dinleyebilirsiniz:

Sevgiler
Yurda Hal

2 yorum:

  1. Ayşegül özeren Fakı.13 Mayıs 2010 23:59

    Bilgileriniz için gerçekten çok teşekkür ederiz hem etkileyici aynı zamanda da işe yarıyor.Yurdahal Hanım sizi çok seviyoruz.

    YanıtlaSil
  2. hayatıma anlam kattınız çok teşekkürler

    YanıtlaSil

Teşekkürler!

www.astroistanbul.com