25 Mayıs 2010

Şimdi Ay Akrep Burcunda ve Büyümekte




Şimdi Ay Akrep Burcunda ve Büyümekte
25 Mayıs 2010 saat 09.18 - 27 Mayıs 2010 saat 14.17 arası

Şimdi sezgilerin ve duyuların her zaman olduğundan daha yoğun. Tutkularının farkına varıyorsun. Tensel ve zihinsel dokunuşlar ilişkilerinde önemli. Sevdiğin insanla baş başa geçirebileceğin, en derinde yatan duygularını paylaşabileceğin bir havadasın.

Sahip oldukların, zaman içinde biriktirdiğin maddi ve manevi değerler senin için şimdi daha önemli. Ay Akrep'teyken bunları paylaşmakta zorlanırsın. Sevdiklerini paylaşmak da zor gelebilir, hatta kıskanç bile olabilirsin. Hafızanın derinlerinde sakladığın, geçmiş olayların duyguları ön plana çıkar. Bu duyguların her biri güzel olmayabilir. Başka günler aklına bile gelmeyen anıları şimdi hatırlarsın.

Zaman zaman bilmediğin, görmediğin konuları merak edip sır perdesini aralamak isteyebilirsin. Hatta ölümün son olmadığını hissedip, bu konuyu da araştırabilirsin. Korkunun üstüne diğer zamanlardan daha kolay daha cesurca gidebilirsin.

Konsantrasyonun çok yoğun şimdi, önemli bulduğun, senin için özel değer ve anlam taşıyan işlerine yoğunlaşabilirsin. Hiç kimse seni rahatsız edemez, çünkü dikkatini sadece istediğin ne ise ona yönlendirebilirsin. Sen neye karar verirsen onu yapabilecek güçtesin şimdi.

Fakat enerjini fazlasıyla tüketmeye de meyillisin. Enerjini kullanırken sınırın nerede olduğunu bilemeyebilirsin. Enerjini korumaya da dikkat etmelisin şimdi. Temel enerjinin bitmemesi önemli.

Şimdi birinci Kök çakranı ve ikinci Sakral çakranı aktive etmeli ve bedeninin ihtiyacı olan yaşam enerjisini depolamalısın. Bunun için kırmızı ya da turuncu renklere odaklanarak meditasyon yapabilirsin. Ya da giysilerinde bu renklere ağırlık verebilirsin. Ayrıca kırmızı ya da turuncu bir nesneyi uzun uzun inceleyebilirsin. Bu sayede yaratım enerjin güçlenecektir.

Akrep içinde ölüm ve doğumu bir arada barındırır. Bitirip yeniden başlamayı anlatır. Yukarıda sana anlattıklarımı tekrar gözden geçir. Bu konularda seni rahatsız eden bir durum, bir olay var mı? Eğer varsa onu sonlandırıp, yepyeni ve seni daha mutlu bir enerjiye dönüştürecek güce sahipsin şimdi. Tutkularının ve bağımlılıklarının getirdiği yükü, yıkanarak üzerinden atabilirsin. Suyun temizleyici ve yenileyici gücüne kendini teslim et.

Akrep burcunun getirdiği yoğun ve tutku dolu enerjilerin tadını çıkar!

Yurda Hal

2 yorum:

  1. Çok güzel bir anlatım. Teşekkürler

    YanıtlaSil
  2. Ayşegül Özeren Fakı25 Mayıs 2010 23:43

    Yurdahal Hanım süpersiniz her ay olduğu gibi ihtiyacım olan bilgiyi sundunuz bana size ne kadar teşekkür etsem azdır sizin yorumlarınızı takip ettiğimden bu yana hayatımdaki bütün negatif düşünceler kayboldu artık olumlu düşünüyorum ve de olumlu yaşıyorum kesinlikle işe yarar ve de aynı zamanda çok etkileyici insanın hayatı değişiyor sadece denemek lazım ama inanarak...

    YanıtlaSil

Teşekkürler!

www.astroistanbul.com