07 Mayıs 2010

Kısa Kısa Ay Taktikleri - Biraz da günlük işlerde Ay Taktikleri’nin etkilerine göz atalım:)



Kısa Kısa Ay Taktikleri - Mayıs 2010

Biraz da günlük işlerde Ay Taktikleri’nin etkilerine göz atalım:)

Mayıs 2010

1-2 Mayıs: Ay Yay’da küçülmekte; Alışveriş ve konserve hazırlamak, ağaç bakımı ve eş, dost, akraba ziyareti için uygun; güzellik ve bakım için uygun değil.

3-4 Mayıs: Ay Oğlak’ta küçülmekte; bitkileri gübreleme, yabani otlardan arındırma, ev işleri, bütçe planlama ve güzellik bakımı için uygun. Romantizm için uygun değil.

5-6-7 Mayıs: Ay Kova’da küçülmekte; Ev temizliği, boya/badana, dostlarla birlikte olmak için uygun. Çiçekleri sulamak, çiçeklere bakım yapmak ya da toprağını değiştirmek için uygun değil.

8-9 Mayıs: Ay Balık’ta küçülmekte; çamaşır yıkamak, çiçek sulamak, cam temizliği, kendine vakit ayırmak için uygun. Saç kesimi, alışveriş, konserve yapımı, ağaç bakımı ve cilt bakımı için uygun değil.

10-11-12 Mayıs: Ay Koç’ta küçülmekte; Alışveriş, konserve yapımı, ağaç bakımı, güzellik bakımı için uygun. Aşırı kıskançlık, gürültü müzik ve çok fazla ekrana bakmak için uygun değil.

13 Mayıs: Ay Boğa’da küçülmekte; Alışveriş, Güzellik bakımı, resim yapmak, evi dekore etmek, ağaç bakımı için uygun. Bitkileri gübrelemek için uygun değil.

14 Mayıs: Ay Boğa’da Yeniay fazında (Yeniay saat 04:04’te); Yeni giysi, takı almak, ilişkileri geliştirmek için uygun. Bitkileri gübrelemek için uygun değil.

15-16 Mayıs: Ay İkizler’de büyümekte: Dikkat! Kilo alma dönemi başladı. İletişim halinde olmak, ev temizliği, mektup yazmak, kitap okumak için uygun. Çiçekleri sulamak için uygun değil.

17-18 Mayıs: Ay Yengeç’te büyümekte; Çiçek sulamak, yemek yapmak, aile ve akrabalarla birlikte sofrada bulunmak için uygun. Saç kesimi, saç bakımı, konserve yapmak, evdeki tamirat işleri ve ağaç bakımı için uygun değil. Ayrıca mide hassastır, yeni tatlardan uzak durulmalı.

19-20 Mayıs: Ay Aslan’da büyümekte; saç kesimi, boyası ve bakımı, alışveriş ve sevgilinizle buluşmak, sinema ya da tiyatroya gitmek için uygun. Gübreleme, bitkileri yabani otlardan arındırma, evdeki tamirat işleri, çamaşır yıkamak için uygun değil.

21-22-23 Mayıs: Ay Başak’ta büyümekte; Saç kesimi, çiçeklerin saksısını değiştirmek, ağaç bakımı ve güzellik bakımı için uygun. Konserve yapmak, pencereleri temizlemek ve konserve yapmak için uygun değil. Sindirim sistemini harekete geçirmek için ısırgan otu çayı iyi gelecektir.

24-25 Mayıs: Ay Terazi’de büyümekte; Cilt bakımı, tırnak bakımı, partnerle buluşmak, alışveriş ve eve yeni eşya almak için uygun. Çiçek sulamak, çamaşır yıkamak için uygun değil. Böbreklerin sağlığı için bol bol su içmek faydalıdır.

26-27 Mayıs: Ay Akrep’te büyümekte; Çiçek sulamak, bütçe yapmak, konsantrasyon gerektiren işlerle uğraşmak, çamaşır yıkamak, ağaç bakımı, boya badana için uygun. Kıskançlığa sebep olacak duygulardan uzak durmak gerekir. Hamilelerin fazla hareketli olmaları için uygun değil.

28 Mayıs: Ay Yay’da Dolunay fazında ( Dolunay saat 02:05’te); Oruç tutmak, detoks yapmak için uygun. Aşırı yemekten muhakkak kaçınmak gerekir.

29 Mayıs: Ay Yay’da küçülmekte; Dikkat! Bedenin kilo vermeye elverişli olduğu dönem başladı! Bitkileri gübrelemek, alışveriş yapmak, konserve hazırlamak, ağaç bakımı, akrabalarla vakit geçirmek için uygun. Uzun yürüyüşler için uygun değil.

30-31 Mayıs: Ay Oğlak’ta küçülmekte; Cilt ve tırnak bakımı, bütçe planlamak, organizasyon yapmak, hafıza güçlendirici çalışmalar yapmak bitkileri gübrelemek, evde tadilat /tamirat işleri yapmak için uygun. Romantizm ve duygusallık için uygun değil.


Sevgiler

Yurda Hal

1 yorum:

  1. herzamanki gibi süper olmus Yurdahal Hanım,
    sevgiyle

    hayriye yavuz

    YanıtlaSil

Teşekkürler!

www.astroistanbul.com